Design magazin
Design magazin
Függő Fény

Prometheus ILight

Függő Fény A projekt megragadja azt a pillanatot, amikor Prometheus ellopta az ismereteket az istenektől, hogy megosszák azt az emberiséggel. Úgy tervezték, hogy védőhéjként szolgáljon. A gömbből származó fény meleg, mert csak töredéke. A kocka a forrást, magukat az isteneket ábrázolja, és egy LED-es szalaggal van felszerelve, amely hideg fényt generál, a határ a létezés és az észlelés két szintje között.

Projekt neve : Prometheus ILight, A tervezők neve : Ionut Sur, Ügyfél neve : Ionut Sur.

Prometheus ILight Függő Fény

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.