Design magazin
Design magazin
Egy Karos Személy Tusfürdője

L7

Egy Karos Személy Tusfürdője Ideiglenes vagy állandó egykarú személyek esetében nem könnyű megtisztítani a hónaljat, a háttestét, a könyökét és az alkar hátoldalát. A falra szerelt kaparók nem tisztítják alaposan a hónalj konkávját. A zuhanykefe tisztító könyök nagyon kellemetlen kefetartási módszert igényel. Az L7 megoldja ezeket a problémákat. Az L7 falra szerelhető, cső alakú alumínium pár. Gyémánt gyűrűzött mintája a test testének, könyökének és az alkar dörzsölésének a célja. Hajlított sarka a hónalj tisztításához szolgál. Utolsó funkciója megragadás.

Projekt neve : L7, A tervezők neve : Peter Lau, Ügyfél neve : .

L7 Egy Karos Személy Tusfürdője

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.