Design magazin
Design magazin
Egy Karos Személy Tusfürdője

L7

Egy Karos Személy Tusfürdője Ideiglenes vagy állandó egykarú személyek esetében nem könnyű megtisztítani a hónaljat, a háttestét, a könyökét és az alkar hátoldalát. A falra szerelt kaparók nem tisztítják alaposan a hónalj konkávját. A zuhanykefe tisztító könyök nagyon kellemetlen kefetartási módszert igényel. Az L7 megoldja ezeket a problémákat. Az L7 falra szerelhető, cső alakú alumínium pár. Gyémánt gyűrűzött mintája a test testének, könyökének és az alkar dörzsölésének a célja. Hajlított sarka a hónalj tisztításához szolgál. Utolsó funkciója megragadás.

Projekt neve : L7, A tervezők neve : Peter Lau, Ügyfél neve : .

L7 Egy Karos Személy Tusfürdője

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.