Design magazin
Design magazin
Karácsonyi Kártya

Season´s Greetings

Karácsonyi Kártya A papír 100% pamutból készül, amelynek lágysága kellemes tapintású, hangsúlyozva a divathoz fűződő kapcsolatot. A kártya világos és stílusos kialakítása aláhúzza a CBR, mint a modern alkalmi női ruházat vezető vállalata identitását. Rudolph, a vörös orrú rénszarvas ötvözi az üzletet és a karácsonyt: Első pillantásra agancsai változatlanok, csak a második nézet a fogas kis méretű változását mutatja. Ezen részlet mellett a sálat tárja fel a divatcég jellegét.

Projekt neve : Season´s Greetings, A tervezők neve : Jens Lattke, Ügyfél neve : CBR Fashion Group.

Season´s Greetings Karácsonyi Kártya

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.