Design magazin
Design magazin
Karácsonyi Kártya

Season´s Greetings

Karácsonyi Kártya A papír 100% pamutból készül, amelynek lágysága kellemes tapintású, hangsúlyozva a divathoz fűződő kapcsolatot. A kártya világos és stílusos kialakítása aláhúzza a CBR, mint a modern alkalmi női ruházat vezető vállalata identitását. Rudolph, a vörös orrú rénszarvas ötvözi az üzletet és a karácsonyt: Első pillantásra agancsai változatlanok, csak a második nézet a fogas kis méretű változását mutatja. Ezen részlet mellett a sálat tárja fel a divatcég jellegét.

Projekt neve : Season´s Greetings, A tervezők neve : Jens Lattke, Ügyfél neve : CBR Fashion Group.

Season´s Greetings Karácsonyi Kártya

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.