Design magazin
Design magazin
A Számítógépes Egér

Snowball

A Számítógépes Egér A hógolyót úgy tervezték, hogy fordított módon működjön a hagyományos egérhasználat szempontjából. Az eszköznek egy egyszerű, mégis szemet gyönyörködtető formája van, kiegészítve egy egyedi parancsoló egységgel, és testreszabható mind alternatív eset, mind a parancsoló egység színválasztékával, valamint a tervezés és a működés elve szempontjából előnyös funkciókkal. Két optikai nyomkövetőt tartalmazó beágyazott belső rendszerrel a Hógolyó két merőleges síkban fekszik fel. Ez a képesség felszabadítja a felhasználást, és a felhasználói élményt teljes mértékben testre szabja.

Projekt neve : Snowball, A tervezők neve : Hakan Orel, Ügyfél neve : .

Snowball A Számítógépes Egér

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.