Design magazin
Design magazin
Hangmagasság + Tekercs + Gps Eszköz

Trail Ranger

Hangmagasság + Tekercs + Gps Eszköz Miért laposak a nyomvonalak, ha a nyomvonalak nincsenek? A világ első koncepciójaként a Trail Ranger lehetővé teszi, hogy rögzítse a terepjáró emelkedését, leereszkedését és gördülési szögeit egy GPS-térképen, és megossza azt világszerte terepjárókkal. Az AXYZ-maps platform által üzemeltetett Trail Ranger személyre szabott figyelmeztetést is ad Önnek, ha a fúrótorony túl veszélyesen hajlik. Most mutasd meg a világnak az őrült szögeket, amelyeket meghódítottál! Mert a világod nem lapos! A Trail Rangerről és az iPhone / iPad alkalmazásként történő letöltésről kérjük, látogasson el a http://puckerfactors.com/trailranger webhelyre.

Projekt neve : Trail Ranger, A tervezők neve : Anjan Cariappa M M, Ügyfél neve : Muckati SDD.

Trail Ranger Hangmagasság + Tekercs + Gps Eszköz

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.