Design magazin
Design magazin
Hangmagasság + Tekercs + Gps Eszköz

Trail Ranger

Hangmagasság + Tekercs + Gps Eszköz Miért laposak a nyomvonalak, ha a nyomvonalak nincsenek? A világ első koncepciójaként a Trail Ranger lehetővé teszi, hogy rögzítse a terepjáró emelkedését, leereszkedését és gördülési szögeit egy GPS-térképen, és megossza azt világszerte terepjárókkal. Az AXYZ-maps platform által üzemeltetett Trail Ranger személyre szabott figyelmeztetést is ad Önnek, ha a fúrótorony túl veszélyesen hajlik. Most mutasd meg a világnak az őrült szögeket, amelyeket meghódítottál! Mert a világod nem lapos! A Trail Rangerről és az iPhone / iPad alkalmazásként történő letöltésről kérjük, látogasson el a http://puckerfactors.com/trailranger webhelyre.

Projekt neve : Trail Ranger, A tervezők neve : Anjan Cariappa M M, Ügyfél neve : Muckati SDD.

Trail Ranger Hangmagasság + Tekercs + Gps Eszköz

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.