Design magazin
Design magazin
Bemutatóterem, Kiskereskedelem, Könyvesbolt

World Kids Books

Bemutatóterem, Kiskereskedelem, Könyvesbolt A RED BOX ID egy helyi vállalat ihlette egy fenntartható, teljesen működőképes könyvesbolt létrehozására egy kis lábnyomon, és egy „nyitott könyv” fogalmát használta egy vadonatúj kiskereskedelmi élmény megtervezéséhez, amely támogatja a helyi közösséget. A kanadai Vancouverben található World World Books az első bemutatóterem, a második a kiskereskedelmi könyvesbolt, a harmadik pedig az online áruház. A merész kontraszt, a szimmetria, a ritmus és a színpopuláció vonzza az embereket, és dinamikus és szórakoztató teret teremt. Ez egy kiváló példa arra, hogy az üzleti ötlet hogyan javítható a belsőépítéssel.

Projekt neve : World Kids Books, A tervezők neve : Maria Drugoveiko, Ügyfél neve : World Kids Books.

World Kids Books Bemutatóterem, Kiskereskedelem, Könyvesbolt

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.