Design magazin
Design magazin
Bemutatóterem, Kiskereskedelem, Könyvesbolt

World Kids Books

Bemutatóterem, Kiskereskedelem, Könyvesbolt A RED BOX ID egy helyi vállalat ihlette egy fenntartható, teljesen működőképes könyvesbolt létrehozására egy kis lábnyomon, és egy „nyitott könyv” fogalmát használta egy vadonatúj kiskereskedelmi élmény megtervezéséhez, amely támogatja a helyi közösséget. A kanadai Vancouverben található World World Books az első bemutatóterem, a második a kiskereskedelmi könyvesbolt, a harmadik pedig az online áruház. A merész kontraszt, a szimmetria, a ritmus és a színpopuláció vonzza az embereket, és dinamikus és szórakoztató teret teremt. Ez egy kiváló példa arra, hogy az üzleti ötlet hogyan javítható a belsőépítéssel.

Projekt neve : World Kids Books, A tervezők neve : Maria Drugoveiko, Ügyfél neve : World Kids Books.

World Kids Books Bemutatóterem, Kiskereskedelem, Könyvesbolt

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.