Design magazin
Design magazin
A Beltéri Világítás

Jordan Apotheke

A Beltéri Világítás A gyógyszertár belső megjelenésének kifejező építészetét támogatva a funkcionális lámpatestek megjelenése nem zavarja a figyelmet, mivel a lámpatestek kialakítása helyett a fényhatásokra hívják fel a figyelmet. Az alapvilágításra szolgáló lámpatestek vagy a bútorok alakját követő függő lámpatestekbe vannak beépítve, vagy a függő mennyezet oldalára vannak felszerelve, hogy a lehető legjobban menjenek az alsó lámpáktól. Így a felhasználók összpontosíthatnak a gyógyszertáron áthaladó fénypályára, amely olyan RGB-LED-es háttérvilágítású lapokból áll, amelyek megegyeznek a hasonlóan dinamikusan háttérvilágítású számlálók színével

Projekt neve : Jordan Apotheke, A tervezők neve : Conceptlicht GmbH, Ügyfél neve : Conceptlicht GmbH.

Jordan Apotheke A Beltéri Világítás

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.