Design magazin
Design magazin
Az Irodai Belső Terek

Container offices

Az Irodai Belső Terek A 4000 négyzetméteres nagyteremben a belga tervezők az öt AM 13 használt szállítótartályt helyeztek el, hogy két irodahelyiséget alakítsanak ki a Drukta & Formail számára. A koncepció az volt, hogy minden látogató / felhasználó számára biztosítson egy bizonyos élményt, összekapcsolva az irodákat a műhely között, hogy a főnökök láthassák alkalmazottaikat, és a látogatók felfedezzék a hatalmas gépeket. Három tartály bukkan ki az épületből, hogy minél több természetes fény jöjjön be, mindkettő a meglévő rakodóállomásokon keresztül helyezkedik el.

Projekt neve : Container offices, A tervezők neve : Five Am, Ügyfél neve : Five AM.

Container offices Az Irodai Belső Terek

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.