Design magazin
Design magazin
Az Irodai Belső Terek

Container offices

Az Irodai Belső Terek A 4000 négyzetméteres nagyteremben a belga tervezők az öt AM 13 használt szállítótartályt helyeztek el, hogy két irodahelyiséget alakítsanak ki a Drukta & Formail számára. A koncepció az volt, hogy minden látogató / felhasználó számára biztosítson egy bizonyos élményt, összekapcsolva az irodákat a műhely között, hogy a főnökök láthassák alkalmazottaikat, és a látogatók felfedezzék a hatalmas gépeket. Három tartály bukkan ki az épületből, hogy minél több természetes fény jöjjön be, mindkettő a meglévő rakodóállomásokon keresztül helyezkedik el.

Projekt neve : Container offices, A tervezők neve : Five Am, Ügyfél neve : Five AM.

Container offices Az Irodai Belső Terek

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.