Design magazin
Design magazin
A Fiókos Szekrény

Chilim

A Fiókos Szekrény A "Chilim by Mirko Di Matteo" egy bútorcsalád, amelyet 80 éves boszniai szüreti szőnyegekből készítettek. Ezek az eredeti bútordarabok egyediek (minden darab különbözik), környezetbarát (újrahasznosított szüretből készült szőnyegekből készültek) és társadalmilag felelősek (megőrizni a régi szövők hagyományát). Kombinálva a szőnyegeket a "reptéri fémszerkezetekkel" (mint keretek) elpusztíthatatlan darabokat készítettünk, amelyek gyakorlatilag örökre megóvják az egyébként elveszített évjáratos szőnyegeket otthonaink funkcionális kijelzőjeként.

Projekt neve : Chilim, A tervezők neve : Matteo Mirko Cetinski, Ügyfél neve : Mirko Di Matteo Designs.

Chilim A Fiókos Szekrény

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.