Design magazin
Design magazin
A Fiókos Szekrény

Chilim

A Fiókos Szekrény A "Chilim by Mirko Di Matteo" egy bútorcsalád, amelyet 80 éves boszniai szüreti szőnyegekből készítettek. Ezek az eredeti bútordarabok egyediek (minden darab különbözik), környezetbarát (újrahasznosított szüretből készült szőnyegekből készültek) és társadalmilag felelősek (megőrizni a régi szövők hagyományát). Kombinálva a szőnyegeket a "reptéri fémszerkezetekkel" (mint keretek) elpusztíthatatlan darabokat készítettünk, amelyek gyakorlatilag örökre megóvják az egyébként elveszített évjáratos szőnyegeket otthonaink funkcionális kijelzőjeként.

Projekt neve : Chilim, A tervezők neve : Matteo Mirko Cetinski, Ügyfél neve : Mirko Di Matteo Designs.

Chilim A Fiókos Szekrény

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.