Design magazin
Design magazin
Lakóház

Iwan Residence

Lakóház Ez a projekt egy luxuscélú tartózkodási hely, amelyet egy ügyfél birtokol, hatalmas szeretettel a legmodernebb kortárs formatervezési minták iránt, de mély ragaszkodás az elbűvölő iszlám hangulathoz. Ez volt egy esély arra, hogy megvalósítsuk a régóta kitűzött célt és azon törekvést, hogy összekapcsoljuk ezt a két diverzifikált stílust, és fenntarthassuk a gátlástalan értelmét és tudatát a témák közötti fúzióval kapcsolatban. Ez inkább hasonlít a különböző világok, ideológiák és korszakok összekeverésére - az 1000 éjszakás történelmi palota tudományos fantasztikus mentális képei, amelyek hatalmas arcát emelik a 21. futurisztikus aurába.

Projekt neve : Iwan Residence, A tervezők neve : Dalia Sadany, Ügyfél neve : Dezines Dalia Sadany Creations.

Iwan Residence Lakóház

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.