Design magazin
Design magazin
Lakóház

Iwan Residence

Lakóház Ez a projekt egy luxuscélú tartózkodási hely, amelyet egy ügyfél birtokol, hatalmas szeretettel a legmodernebb kortárs formatervezési minták iránt, de mély ragaszkodás az elbűvölő iszlám hangulathoz. Ez volt egy esély arra, hogy megvalósítsuk a régóta kitűzött célt és azon törekvést, hogy összekapcsoljuk ezt a két diverzifikált stílust, és fenntarthassuk a gátlástalan értelmét és tudatát a témák közötti fúzióval kapcsolatban. Ez inkább hasonlít a különböző világok, ideológiák és korszakok összekeverésére - az 1000 éjszakás történelmi palota tudományos fantasztikus mentális képei, amelyek hatalmas arcát emelik a 21. futurisztikus aurába.

Projekt neve : Iwan Residence, A tervezők neve : Dalia Sadany, Ügyfél neve : Dezines Dalia Sadany Creations.

Iwan Residence Lakóház

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.