Design magazin
Design magazin
Lámpa

Tako

Lámpa A Tako (japánul polip) asztali lámpa, amelyet a spanyol konyha ihlette. A két alap a falapokra emlékezteti, ahol a „pulpo a la gallega” kerül felszolgálásra, míg alakja és rugalmas szalagja a hagyományos japán ebédlődobozt idézi elő. Alkatrészeit csavarok nélkül szereljük össze, így könnyű összerakni. Darabokban történő csomagolás csökkenti a csomagolási és tárolási költségeket is. A rugalmas polipropilén lámpaernyő illesztése az elasztikus szalag mögött rejtve van. Az alapra fúrt lyukak és a felső darabok lehetővé teszik a szükséges légáramlást a túlmelegedés elkerülése érdekében.

Projekt neve : Tako, A tervezők neve : Maurizio Capannesi, Ügyfél neve : .

Tako Lámpa

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.