Design magazin
Design magazin
Lámpa

Tako

Lámpa A Tako (japánul polip) asztali lámpa, amelyet a spanyol konyha ihlette. A két alap a falapokra emlékezteti, ahol a „pulpo a la gallega” kerül felszolgálásra, míg alakja és rugalmas szalagja a hagyományos japán ebédlődobozt idézi elő. Alkatrészeit csavarok nélkül szereljük össze, így könnyű összerakni. Darabokban történő csomagolás csökkenti a csomagolási és tárolási költségeket is. A rugalmas polipropilén lámpaernyő illesztése az elasztikus szalag mögött rejtve van. Az alapra fúrt lyukak és a felső darabok lehetővé teszik a szükséges légáramlást a túlmelegedés elkerülése érdekében.

Projekt neve : Tako, A tervezők neve : Maurizio Capannesi, Ügyfél neve : .

Tako Lámpa

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.