Design magazin
Design magazin
Bemutatóterem

From The Future

Bemutatóterem Bemutatóterem: A bemutatóteremben a befecskendező technológiával gyártott edzőcipők és sporteszközök vannak a kiállításon. A hely úgy néz ki, mint a fröccsöntő sajtolás. A hely előállítási eljárásában a bútordarabok úgy készültek, mintha fröccsöntött formában készülnének, hogy az egészet előállítsák. A durva varráspályák, amelyek a mennyezeten lágyítják a technológiai viszonyt.

Projekt neve : From The Future, A tervezők neve : Ayhan Güneri, Ügyfél neve : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

From The Future Bemutatóterem

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.