Design magazin
Design magazin
Watchface Alkalmazások

genuse

Watchface Alkalmazások A Tritime, a Fortime, a Timegrid, a Timinus, a Timechart, a Timenine órajel-alkalmazások sorozata, amelyeket kifejezetten a Watch Watch készülékhez fejlesztettem ki. Az alkalmazások eredeti, egyszerű és esztétikus kialakításúak, a jövőbeli etnikumtól a sci-fi stílusig egészen a digitális vállalkozásig. Az összes órafelület grafika 9 színben kapható - illeszkedik a I'm Watch színes kollekcióhoz. Nagyszerű pillanat új időnk bemutatására, olvasására és megértésére. www.genuse.eu

Projekt neve : genuse, A tervezők neve : Albert Salamon, Ügyfél neve : genuse.

genuse Watchface Alkalmazások

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.