Design magazin
Design magazin
Watchface Alkalmazások

genuse

Watchface Alkalmazások A Tritime, a Fortime, a Timegrid, a Timinus, a Timechart, a Timenine órajel-alkalmazások sorozata, amelyeket kifejezetten a Watch Watch készülékhez fejlesztettem ki. Az alkalmazások eredeti, egyszerű és esztétikus kialakításúak, a jövőbeli etnikumtól a sci-fi stílusig egészen a digitális vállalkozásig. Az összes órafelület grafika 9 színben kapható - illeszkedik a I'm Watch színes kollekcióhoz. Nagyszerű pillanat új időnk bemutatására, olvasására és megértésére. www.genuse.eu

Projekt neve : genuse, A tervezők neve : Albert Salamon, Ügyfél neve : genuse.

genuse Watchface Alkalmazások

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.