Design magazin
Design magazin
A Hordozható Ultrahangos Hibadetektor

Prisma

A Hordozható Ultrahangos Hibadetektor A Prisma nem invazív anyagvizsgálathoz készült, a legszélsőségesebb környezetben. Ez az első detektor, amely fejlett valós idejű képalkotót és 3D-s szkennelést tartalmaz, ami sokkal könnyebbé teszi a hibák értelmezését, és csökkenti a helyszíni technikusok idejét. Gyakorlatilag elpusztíthatatlan burkolatával és egyedi, többszörös ellenőrzési módokkal a Prisma az összes tesztelési alkalmazást lefedi, az olajvezetékektől az űrhajózási alkatrészekig. Ez az első detektor beépített adatrögzítéssel és automatikus PDF jelentésgenerációval. A vezeték nélküli és az Ethernet kapcsolat lehetővé teszi az egység egyszerű frissítését vagy diagnosztizálását.

Projekt neve : Prisma, A tervezők neve : LA Design , Ügyfél neve : Sonatest.

Prisma A Hordozható Ultrahangos Hibadetektor

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.