Design magazin
Design magazin
Hi-Fi Lemezjátszó

Calliope

Hi-Fi Lemezjátszó A Hi-Fi forgóasztal végső célja a legtisztább és szennyezettebb hangok újbóli létrehozása; ez a hang lényege egyben a dizájn vége és fogalma is. Ez a gyönyörűen kialakított termék egy hangszobor, amely reprodukálja a hangot. Forgótányérként a rendelkezésre álló egyik legjobban teljesítő Hi-Fi lemezjátszó közé tartozik, és ezt a páratlan teljesítményt egyedülálló formája és kialakítási aspektusai jelzik és erősítik; csatlakozik a formához és a funkcióhoz egy spirituális unióban, hogy megtestesítse a Calliope lemezjátszót.

Projekt neve : Calliope, A tervezők neve : Deniz Karasahin, Ügyfél neve : Calliope Audio.

Calliope Hi-Fi Lemezjátszó

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.