Design magazin
Design magazin
Hi-Fi Lemezjátszó

Calliope

Hi-Fi Lemezjátszó A Hi-Fi forgóasztal végső célja a legtisztább és szennyezettebb hangok újbóli létrehozása; ez a hang lényege egyben a dizájn vége és fogalma is. Ez a gyönyörűen kialakított termék egy hangszobor, amely reprodukálja a hangot. Forgótányérként a rendelkezésre álló egyik legjobban teljesítő Hi-Fi lemezjátszó közé tartozik, és ezt a páratlan teljesítményt egyedülálló formája és kialakítási aspektusai jelzik és erősítik; csatlakozik a formához és a funkcióhoz egy spirituális unióban, hogy megtestesítse a Calliope lemezjátszót.

Projekt neve : Calliope, A tervezők neve : Deniz Karasahin, Ügyfél neve : Calliope Audio.

Calliope Hi-Fi Lemezjátszó

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.