Design magazin
Design magazin
A Fülbe Helyezhető Monitor Fülhallgató

ZTONE

A Fülbe Helyezhető Monitor Fülhallgató Életmód-kiegészítőként ez a fülhallgató az ékszer-koncepcióval érkezik. A szabadalmaztatott függőleges fülhegyből áll, amelynek testét a fül tálához alakítják. A meghosszabbított rugalmas szárnyas fülcsúcs javítja a fül stabilitását azáltal, hogy támogatja a fül gerincét. A találmány szerinti megoldást szilikon gyártja, hogy fokozza a maximális rugalmasságot. A gomba alakú fejrész úgy van kialakítva, hogy jól illeszkedjen a fülcsatorna belsejébe, így biztosítva a legjobb tömítést a külső zajtól. Gazdaságos megoldást kínál a prémium költségű egyedi monitor helyett, ugyanakkor biztosítja a legpontosabb audio reprodukciót.

Projekt neve : ZTONE, A tervezők neve : IMEGO Infinity LLC, Ügyfél neve : I-MEGO.

ZTONE A Fülbe Helyezhető Monitor Fülhallgató

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.