Design magazin
Design magazin
A Fülbe Helyezhető Monitor Fülhallgató

ZTONE

A Fülbe Helyezhető Monitor Fülhallgató Életmód-kiegészítőként ez a fülhallgató az ékszer-koncepcióval érkezik. A szabadalmaztatott függőleges fülhegyből áll, amelynek testét a fül tálához alakítják. A meghosszabbított rugalmas szárnyas fülcsúcs javítja a fül stabilitását azáltal, hogy támogatja a fül gerincét. A találmány szerinti megoldást szilikon gyártja, hogy fokozza a maximális rugalmasságot. A gomba alakú fejrész úgy van kialakítva, hogy jól illeszkedjen a fülcsatorna belsejébe, így biztosítva a legjobb tömítést a külső zajtól. Gazdaságos megoldást kínál a prémium költségű egyedi monitor helyett, ugyanakkor biztosítja a legpontosabb audio reprodukciót.

Projekt neve : ZTONE, A tervezők neve : IMEGO Infinity LLC, Ügyfél neve : I-MEGO.

ZTONE A Fülbe Helyezhető Monitor Fülhallgató

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.