Design magazin
Design magazin
Vállalati Építészeti Koncepció

ajando Next Level C R M

Vállalati Építészeti Koncepció ajando Loft koncepció: Az információ világegyetemünk építőanyaga. Nagyon szokatlan tetőtér került kialakításra a németországi Mannheim kikötő kerületében. A teljes ajando csapat 2013 januárjától kezdve ott fog élni és dolgozni. Peter Stasek építész és a Karlsruhe városában található loftwerk építésziroda a loft vállalati építészeti koncepciója mögött áll. Inspirációját a Wheeler kvantumfizikája, Josef M. Hoffmann építészete és természetesen az ajando információs szakértelme ihlette: "Az információ teszi a világot körbe". Szöveg: Koglin Ilona ingyenes újságíró

Projekt neve : ajando Next Level C R M, A tervezők neve : Peter Stasek, Ügyfél neve : ajando Next Level CRM.

ajando Next Level C R M Vállalati Építészeti Koncepció

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.