Design magazin
Design magazin
Vállalati Építészeti Koncepció

ajando Next Level C R M

Vállalati Építészeti Koncepció ajando Loft koncepció: Az információ világegyetemünk építőanyaga. Nagyon szokatlan tetőtér került kialakításra a németországi Mannheim kikötő kerületében. A teljes ajando csapat 2013 januárjától kezdve ott fog élni és dolgozni. Peter Stasek építész és a Karlsruhe városában található loftwerk építésziroda a loft vállalati építészeti koncepciója mögött áll. Inspirációját a Wheeler kvantumfizikája, Josef M. Hoffmann építészete és természetesen az ajando információs szakértelme ihlette: "Az információ teszi a világot körbe". Szöveg: Koglin Ilona ingyenes újságíró

Projekt neve : ajando Next Level C R M, A tervezők neve : Peter Stasek, Ügyfél neve : ajando Next Level CRM.

ajando Next Level C R M Vállalati Építészeti Koncepció

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.