Design magazin
Design magazin
A Termelés / Utómunka / Műsorszórás

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

A Termelés / Utómunka / Műsorszórás Az Ashgabat Tele - rádióközpont (TV-torony) egy monumentális épület, 211 m magas, Türkmenisztán fővárosának Ashgabat déli szélén, 1024 m-es tengerszint feletti magasságban, a tengerszint felett. A TV-torony a rádió- és TV-műsorok készítésének, utómunka és a műsorszórás fő csomópontja. És ez a legkorszerűbb digitális technológia egyik legjobb példája. A TV-torony Türkmenisztánt úttörővé tette az ázsiai HD földfelszíni műsorszórás területén. A TV-torony az elmúlt 20 év legnagyobb műszaki beruházása a műsorszórás területén.

Projekt neve : Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower), A tervezők neve : Polimeks Construction, Ügyfél neve : Polimeks Construction .

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower) A Termelés / Utómunka / Műsorszórás

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.