Design magazin
Design magazin
A Termelés / Utómunka / Műsorszórás

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

A Termelés / Utómunka / Műsorszórás Az Ashgabat Tele - rádióközpont (TV-torony) egy monumentális épület, 211 m magas, Türkmenisztán fővárosának Ashgabat déli szélén, 1024 m-es tengerszint feletti magasságban, a tengerszint felett. A TV-torony a rádió- és TV-műsorok készítésének, utómunka és a műsorszórás fő csomópontja. És ez a legkorszerűbb digitális technológia egyik legjobb példája. A TV-torony Türkmenisztánt úttörővé tette az ázsiai HD földfelszíni műsorszórás területén. A TV-torony az elmúlt 20 év legnagyobb műszaki beruházása a műsorszórás területén.

Projekt neve : Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower), A tervezők neve : Polimeks Construction, Ügyfél neve : Polimeks Construction .

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower) A Termelés / Utómunka / Műsorszórás

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.