Design magazin
Design magazin
A Tömegközlekedés

Azur: Montreal Metro Cars

A Tömegközlekedés Az új montreali metróautók kialakítása értékeli a Montrealers és a földalatti metrórendszer közötti erős kapcsolatot. A hatékony szállítási mód mellett a montreali új metróautók mind a várost, mind annak lakóit számára lehetővé teszik a jobb életminőséget az elkövetkező években. Viseli Montreal kreatív energiájának auráját, büszkeség forrását biztosítja, nagyobb koherenciát, intuitivitást és használhatóságot biztosít a szolgáltatáson belül, és hozzájárul a helyi és globális fenntarthatósághoz.

Projekt neve : Azur: Montreal Metro Cars, A tervezők neve : Labbe Designers, Ügyfél neve : Societe de Transport de Montreal /Bombardier Transportation/Alstom Transport.

Azur: Montreal Metro Cars A Tömegközlekedés

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.