Design magazin
Design magazin
A Tömegközlekedés

Azur: Montreal Metro Cars

A Tömegközlekedés Az új montreali metróautók kialakítása értékeli a Montrealers és a földalatti metrórendszer közötti erős kapcsolatot. A hatékony szállítási mód mellett a montreali új metróautók mind a várost, mind annak lakóit számára lehetővé teszik a jobb életminőséget az elkövetkező években. Viseli Montreal kreatív energiájának auráját, büszkeség forrását biztosítja, nagyobb koherenciát, intuitivitást és használhatóságot biztosít a szolgáltatáson belül, és hozzájárul a helyi és globális fenntarthatósághoz.

Projekt neve : Azur: Montreal Metro Cars, A tervezők neve : Labbe Designers, Ügyfél neve : Societe de Transport de Montreal /Bombardier Transportation/Alstom Transport.

Azur: Montreal Metro Cars A Tömegközlekedés

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.