Design magazin
Design magazin
A Teljesen Automata Teafőző

Tesera

A Teljesen Automata Teafőző A teljesen automatikus Tesera leegyszerűsíti a teakészítés folyamatát, és meghatározza a tea készítésének légköri szakaszát. A laza teát speciális üvegekbe töltik, amelyekben a főzési idő, a víz hőmérséklete és a tea mennyisége egyedileg beállítható. A gép felismeri ezeket a beállításokat, és automatikusan elkészíti a tökéletes teát az átlátszó üvegkamrában. A tea kiöntése után automatikusan megtisztul. A beépített tálca kiszolgálás céljából eltávolítható, és kis tűzhelyként is felhasználható. Függetlenül attól, hogy egy csésze vagy egy edény - a tea tökéletes.

Projekt neve : Tesera, A tervezők neve : Tobias Gehring, Ügyfél neve : Blick Kick Kreativ KG.

Tesera A Teljesen Automata Teafőző

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.