Design magazin
Design magazin
A Teljesen Automata Teafőző

Tesera

A Teljesen Automata Teafőző A teljesen automatikus Tesera leegyszerűsíti a teakészítés folyamatát, és meghatározza a tea készítésének légköri szakaszát. A laza teát speciális üvegekbe töltik, amelyekben a főzési idő, a víz hőmérséklete és a tea mennyisége egyedileg beállítható. A gép felismeri ezeket a beállításokat, és automatikusan elkészíti a tökéletes teát az átlátszó üvegkamrában. A tea kiöntése után automatikusan megtisztul. A beépített tálca kiszolgálás céljából eltávolítható, és kis tűzhelyként is felhasználható. Függetlenül attól, hogy egy csésze vagy egy edény - a tea tökéletes.

Projekt neve : Tesera, A tervezők neve : Tobias Gehring, Ügyfél neve : Blick Kick Kreativ KG.

Tesera A Teljesen Automata Teafőző

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.