Design magazin
Design magazin
A Paravent

Positive and Negative

A Paravent Ez egy olyan termék, amely funkcióként és szépségként egyidejűleg szolgál, a kultúra és a gyökerekkel együtt fűszerezve. A „pozitív és negatív” szolga egy állítható és mozgatható akadályt jelent a magánélet számára, amely nem kinyúlik vagy nem zavarja meg a teret. Az iszlám motívum csipkeszerű hatást eredményez, amelyet kivonnak és versnek vetnek a Corian / Resin anyagból. A yin yang-hoz hasonlóan mindig egy kicsit jó a rosszban és mindig egy kicsit a jó a jóban. Amikor a nap „pozitív és negatív” -ra áll, valóban ragyogó pillanatát látja, a geometriai árnyékok pedig a szobát festenek.

Projekt neve : Positive and Negative , A tervezők neve : Mona Hussein Design House, Ügyfél neve : .

Positive and Negative  A Paravent

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.