Design magazin
Design magazin
A Paravent

Positive and Negative

A Paravent Ez egy olyan termék, amely funkcióként és szépségként egyidejűleg szolgál, a kultúra és a gyökerekkel együtt fűszerezve. A „pozitív és negatív” szolga egy állítható és mozgatható akadályt jelent a magánélet számára, amely nem kinyúlik vagy nem zavarja meg a teret. Az iszlám motívum csipkeszerű hatást eredményez, amelyet kivonnak és versnek vetnek a Corian / Resin anyagból. A yin yang-hoz hasonlóan mindig egy kicsit jó a rosszban és mindig egy kicsit a jó a jóban. Amikor a nap „pozitív és negatív” -ra áll, valóban ragyogó pillanatát látja, a geometriai árnyékok pedig a szobát festenek.

Projekt neve : Positive and Negative , A tervezők neve : Mona Hussein Design House, Ügyfél neve : .

Positive and Negative  A Paravent

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.