Design magazin
Design magazin
Bisztró

Ubon

Bisztró Az Ubon egy thaiföldi bisztró, Kuvait városának központjában. Kilátással a Fahad Al Salim utcára, egy utcára, amelyet a napokban a kereskedelem tiszteletben tartott. Ennek bisztrónak az űrprogramja hatékony kidolgozást igényel az összes konyha-, tároló- és WC-területhez; amely tágas étkezőt biztosít. Ennek megvalósításához a belső tereket a meglévő szerkezeti elemekkel harmonikusan integrálják.

Projekt neve : Ubon, A tervezők neve : Rashed Alfoudari, Ügyfél neve : .

Ubon Bisztró

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.