Design magazin
Design magazin
Bisztró

Ubon

Bisztró Az Ubon egy thaiföldi bisztró, Kuvait városának központjában. Kilátással a Fahad Al Salim utcára, egy utcára, amelyet a napokban a kereskedelem tiszteletben tartott. Ennek bisztrónak az űrprogramja hatékony kidolgozást igényel az összes konyha-, tároló- és WC-területhez; amely tágas étkezőt biztosít. Ennek megvalósításához a belső tereket a meglévő szerkezeti elemekkel harmonikusan integrálják.

Projekt neve : Ubon, A tervezők neve : Rashed Alfoudari, Ügyfél neve : .

Ubon Bisztró

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.