Design magazin
Design magazin
A Felújítás

Apartment in Athens

A Felújítás Ez a földszinti apartman, egy érett buja kert mögött fészkelve teljesen kibelezve lett és átalakult ebbe a modern környezetbe. A lakás 85 órát mér el, kortárs építészeti elemekkel, természetes anyagok (például travertin és fa) felhasználásával, egy vastag, szürke festékkel, szemben a fehérrel, amelyet a természetes fény lágyít, és rejtett és exponált LED-esvilágítással hangsúlyozza, valamint néhány ipari felhasználással ihlette design elemek. A ház középpontját egy ívelt konyhamennyezet alkotja, amely a fali szekrény mögött kezdődik és könyvespolcként ér véget.

Projekt neve : Apartment in Athens, A tervezők neve : Athanasia Leivaditou, Ügyfél neve : Studio NL.

Apartment in Athens A Felújítás

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.