Design magazin
Design magazin
A Felújítás

Apartment in Athens

A Felújítás Ez a földszinti apartman, egy érett buja kert mögött fészkelve teljesen kibelezve lett és átalakult ebbe a modern környezetbe. A lakás 85 órát mér el, kortárs építészeti elemekkel, természetes anyagok (például travertin és fa) felhasználásával, egy vastag, szürke festékkel, szemben a fehérrel, amelyet a természetes fény lágyít, és rejtett és exponált LED-esvilágítással hangsúlyozza, valamint néhány ipari felhasználással ihlette design elemek. A ház középpontját egy ívelt konyhamennyezet alkotja, amely a fali szekrény mögött kezdődik és könyvespolcként ér véget.

Projekt neve : Apartment in Athens, A tervezők neve : Athanasia Leivaditou, Ügyfél neve : Studio NL.

Apartment in Athens A Felújítás

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.