Design magazin
Design magazin
A Kerékpárjelző Rendszer

Reggal Originals

A Kerékpárjelző Rendszer A Reggal Originals egy jelzőberendezés prototípusa, amely segít a kerékpárosoknak, hogy megmutassák irányuk szándékát más autósok számára. A prototípust úgy tervezték, hogy az autósok minden körben láthassák. A termék kétféle módon érhető el: az első és a hátsó rész. A legfontosabb, hogy egyetlen rendszerbe kell integrálni. Ennek során a terméknek olyan prémium érzettel kell rendelkeznie, amely tökéletesen illeszkedik a kerékpárba, minden kiálló elem nélkül. Az első jelzőlámpákat LED-lámpákkal hozzák létre, amelyek szépen beleférnek egy fémgyűrű hornyaiba.

Projekt neve : Reggal Originals, A tervezők neve : Tay Meng Kiat Nicholas, Ügyfél neve : .

Reggal Originals A Kerékpárjelző Rendszer

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.