Design magazin
Design magazin
A Kerékpárjelző Rendszer

Reggal Originals

A Kerékpárjelző Rendszer A Reggal Originals egy jelzőberendezés prototípusa, amely segít a kerékpárosoknak, hogy megmutassák irányuk szándékát más autósok számára. A prototípust úgy tervezték, hogy az autósok minden körben láthassák. A termék kétféle módon érhető el: az első és a hátsó rész. A legfontosabb, hogy egyetlen rendszerbe kell integrálni. Ennek során a terméknek olyan prémium érzettel kell rendelkeznie, amely tökéletesen illeszkedik a kerékpárba, minden kiálló elem nélkül. Az első jelzőlámpákat LED-lámpákkal hozzák létre, amelyek szépen beleférnek egy fémgyűrű hornyaiba.

Projekt neve : Reggal Originals, A tervezők neve : Tay Meng Kiat Nicholas, Ügyfél neve : .

Reggal Originals A Kerékpárjelző Rendszer

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.