Design magazin
Design magazin
Kanál, Ajándék

Naming Spoon

Kanál, Ajándék A „elnevező kanál” annak szükségességéből származott, hogy modern és népszerű alternatívát kell kínálni a hagyományos keresztelő ajándékra, egy kanálra. Készíteni akartam egy kanalat, amely személyre szabható, és „elnevezési kanálnak” nevezhető. A szertartások elnevezése az utóbbi időben egyre népszerűbb. Készítettem egy objektumot, a „Névkanál” -ot, amelyet adni lehet a névnevezési ünnepségen vagy a keresztelőnek. Minden „Névkanál” egyedi, egyedi és testreszabható a fogadó szülőkkel és inicializálható, és örökségként bemutatható a családok számára. örökség.

Projekt neve : Naming Spoon, A tervezők neve : Katherine Alexandra Brunacci, Ügyfél neve : Katherine Alexandra Brunacci.

Naming Spoon Kanál, Ajándék

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.