Design magazin
Design magazin
Kanál, Ajándék

Naming Spoon

Kanál, Ajándék A „elnevező kanál” annak szükségességéből származott, hogy modern és népszerű alternatívát kell kínálni a hagyományos keresztelő ajándékra, egy kanálra. Készíteni akartam egy kanalat, amely személyre szabható, és „elnevezési kanálnak” nevezhető. A szertartások elnevezése az utóbbi időben egyre népszerűbb. Készítettem egy objektumot, a „Névkanál” -ot, amelyet adni lehet a névnevezési ünnepségen vagy a keresztelőnek. Minden „Névkanál” egyedi, egyedi és testreszabható a fogadó szülőkkel és inicializálható, és örökségként bemutatható a családok számára. örökség.

Projekt neve : Naming Spoon, A tervezők neve : Katherine Alexandra Brunacci, Ügyfél neve : Katherine Alexandra Brunacci.

Naming Spoon Kanál, Ajándék

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.