Design magazin
Design magazin
A Kerámia Cserép

eramosa

A Kerámia Cserép Eramosa: Férfias… A természetes és meleg színárnyalatokkal ellátott sorozatok lágy és kellemes kontrasztot tartalmaznak, széles választékával világítanak a különféle lehetőségekre. Sorozat, amely megőrzi a természetességet az utolsó pontig finomszemcsés nézőfalakkal, amelyek 21 x 63 és 40 x 40 padlólapok méretét előállítják, helyesbítik, és megtestesítik a digitális technológia összes előnyeit. A 21x63 méretű Edera és Leaf dekorációk dinamikát adnak a sorozat egyszerűségéhez.

Projekt neve : eramosa, A tervezők neve : Bien Seramik Design Team, Ügyfél neve : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

eramosa A Kerámia Cserép

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.