Design magazin
Design magazin
A Kerámia Cserép

eramosa

A Kerámia Cserép Eramosa: Férfias… A természetes és meleg színárnyalatokkal ellátott sorozatok lágy és kellemes kontrasztot tartalmaznak, széles választékával világítanak a különféle lehetőségekre. Sorozat, amely megőrzi a természetességet az utolsó pontig finomszemcsés nézőfalakkal, amelyek 21 x 63 és 40 x 40 padlólapok méretét előállítják, helyesbítik, és megtestesítik a digitális technológia összes előnyeit. A 21x63 méretű Edera és Leaf dekorációk dinamikát adnak a sorozat egyszerűségéhez.

Projekt neve : eramosa, A tervezők neve : Bien Seramik Design Team, Ügyfél neve : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

eramosa A Kerámia Cserép

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.