Design magazin
Design magazin
Az Ékszer

Angels OR Demons

Az Ékszer Tanúi vagyunk a jó és rossz, a sötétség és a fény, a nappali és az éjszakai, a káosz és a rend, a háború és a béke, a hős és a gazemberek közötti állandó harcnak. Függetlenül attól, hogy vallásunk vagy nemzetiségünk, elmondták nekünk állandó társaink történetét: egy angyal ül a jobb vállunkon és egy démon a bal oldalon, az angyal rábeszél bennünket, hogy tegyünk jót, és nyilvántartjuk a jó cselekedeteinket. Ördög rábeszél minket hogy rosszat tegyen, és nyilvántartást vezet a rossz tetteinkről. Az angyal a "superego" metaforája, az ördög pedig az "Id" és a lelkiismeret és az öntudat közötti állandó küzdelem.

Projekt neve : Angels OR Demons, A tervezők neve : Samira Mazloom, Ügyfél neve : Samira.Mazloom Jewellery.

Angels OR Demons Az Ékszer

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.