Design magazin
Design magazin
Az Ékszer

Angels OR Demons

Az Ékszer Tanúi vagyunk a jó és rossz, a sötétség és a fény, a nappali és az éjszakai, a káosz és a rend, a háború és a béke, a hős és a gazemberek közötti állandó harcnak. Függetlenül attól, hogy vallásunk vagy nemzetiségünk, elmondták nekünk állandó társaink történetét: egy angyal ül a jobb vállunkon és egy démon a bal oldalon, az angyal rábeszél bennünket, hogy tegyünk jót, és nyilvántartjuk a jó cselekedeteinket. Ördög rábeszél minket hogy rosszat tegyen, és nyilvántartást vezet a rossz tetteinkről. Az angyal a "superego" metaforája, az ördög pedig az "Id" és a lelkiismeret és az öntudat közötti állandó küzdelem.

Projekt neve : Angels OR Demons, A tervezők neve : Samira Mazloom, Ügyfél neve : Samira.Mazloom Jewellery.

Angels OR Demons Az Ékszer

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.