Design magazin
Design magazin
Átalakítható Székek És Dohányzóasztal

Sensei

Átalakítható Székek És Dohányzóasztal A Sensei székek / kávézóasztalok olyan bútordarabok, amelyek a legtöbb alkotásomhoz hasonlóan azzal kezdődnek, hogy új módszereket találnak a kis terek kihasználására, geometriai véletlenszerű rajzok segítségével. A projekt stílusát minimalista módon mutatják be, ahol nincsenek görbék, hanem vonalak, síkok és semleges színek, például fekete-fehér. A székek vízszintesen állítva és a hátukkal összekapcsolva egy kávézóasztallal szolgálnak. Az asztal középső szakasza (ahol a háttámok össze vannak állítva) elképesztően erős, és leülhet a középső részre anélkül, hogy az asztalt még mozgatni kellene.

Projekt neve : Sensei, A tervezők neve : Claudio Sibille, Ügyfél neve : Sibille.

Sensei Átalakítható Székek És Dohányzóasztal

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.